Shtëpi e toka nën ujë në Novoselë, të tjera në rrezik nga Vjosa

Banorët e Novoselës janë në situatë kritike. Lumi Vjosa ka dalë nga shtrati duke përmbytur disa shtëpi, ndërsa një pjesë tjetër janë në rrezik. Aktualisht ka ardhur një fadromë që po bën hapjen e kanalit. Banorët kanë ndërhyrë me mjete rrethanore gjatë natës duke i ngritur prita lumit.
Thethi zbardhet nga dëbora
02/12/2017 - 13:57
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13