Shqipëria vendi ideal për të kaluar pushimet

Agjensia e udhëtimeve online " Volasgratis", ka bërë një studim në nëntor të këtij viti dhe ka renditur vendet më të mira për tu vizituar nga të apasionuarit e udhëtimeve. Sipas agjensisë Shqipëria ka një raport të shkëlqyer midis çmimit dhe kualitetit të shërbimeve. Periudha më e mirë për të vizituar vendin tonë është korriku dhe gushti, ku pjesa më e vizituar është bregdeti, ndërsa për pjesën tjetër të vitit Shqipëria ofron peisazhe të tjera të shumta. Agjensia gjithashtu sugjeron për të gjithë vizitorët që kërkojnë tarifa më të ulta shtatori është muaji ideal. Shikoni dhe sugjerimet e tjera