Shpirti i vërtet japonez ështët në Shikoku

Shikoku është ishulli më i vogël i katër kryesorëve që formojnë Japoninë dhe më pak i populluari. Ishulli është në zemër të traditave kulturore dhe rurale, larg nga rrugët e zhurmshme. Toka mikpritëse, mistike, por edhe e egër, të josh për 'karakterin e vendosur' dhe për eksperiencat unike që mund të të ofrojë nëse e viziton.
Macet kapele, trendi më i ri
28/12/2017 - 11:50
Skulptura të mahnitshme 3D
27/12/2017 - 15:26