Shpirti i vërtet japonez ështët në Shikoku

Shikoku është ishulli më i vogël i katër kryesorëve që formojnë Japoninë dhe më pak i populluari. Ishulli është në zemër të traditave kulturore dhe rurale, larg nga rrugët e zhurmshme. Toka mikpritëse, mistike, por edhe e egër, të josh për 'karakterin e vendosur' dhe për eksperiencat unike që mund të të ofrojë nëse e viziton.
Zbardhet Librazhdi
27/02/2018 - 18:45
Tirana më e bukur se kurrë
27/02/2018 - 17:12