Shpirti i vërtet japonez ështët në Shikoku

Shikoku është ishulli më i vogël i katër kryesorëve që formojnë Japoninë dhe më pak i populluari. Ishulli është në zemër të traditave kulturore dhe rurale, larg nga rrugët e zhurmshme. Toka mikpritëse, mistike, por edhe e egër, të josh për 'karakterin e vendosur' dhe për eksperiencat unike që mund të të ofrojë nëse e viziton.

FOTOGALERI TJERA

Dembelë apo të zgjuar?

25/06/2018 - 19:49

Bet Awards 2018

25/06/2018 - 13:57

Konkurs ...shëmtie

25/06/2018 - 09:23

Nuk është ashtu siç duket

24/06/2018 - 13:24

Sa verë 'e çmendur' sivjet

23/06/2018 - 19:08