Shpirti i vërtet japonez ështët në Shikoku

Shikoku është ishulli më i vogël i katër kryesorëve që formojnë Japoninë dhe më pak i populluari. Ishulli është në zemër të traditave kulturore dhe rurale, larg nga rrugët e zhurmshme. Toka mikpritëse, mistike, por edhe e egër, të josh për 'karakterin e vendosur' dhe për eksperiencat unike që mund të të ofrojë nëse e viziton.
Çokollatë për...t'u veshur
14/07/2018 - 10:12
Me pamje nga deti
13/07/2018 - 09:00
Gjeni ku ndodhen macet
12/07/2018 - 12:04