Shpërthyese si Demi

Ajo shumë rrallë i mbulon asetet e saj. Demi Rose gjithmonë siguron që format e saj bombastike ti ekspozojë. Dhe Demi i ka 'tërbuar' të gjithë e veshur me një futan të kuq. 23-vjeçarja dukej shumë seksi me fustanin e ngushtë mbas trupit që i vinte në pah 'pasuritë' e saj të bollshme. Modelja u fotografua në Londër të enjten.