Shpërthim në qendër të Parisit

Një shpërthim i fuqishëm është shënuar në qendër të Parisit mëngjesin e së shtunës. Shpërthimi ndodhi në Rue de Trevise, duke shkaktuar zjarr dhe panik në zonë.