Shpenzon 3 javë për të krijuar art në violinë

Leonardo Frigo është një artist me bazë në Londër. Ai ilustron biografitë dhe tregimet për instrumentet muzikore si violinat dhe qelizat. Puna e tij përfshin simbolet, modelin dhe tekstin e ngulitur që i lejon audiencës që të angazhohen me instrumentet në një mënyrë unike. Objektivi i tij i artit është që të paraqesë grafikisht një histori, një ngjarje ose një biografi. Atij i pëlqen të mendojë se instrumentet e tij muzikore mund të lexohen si libra. Leonardo e do muzikën dhe instrumentet muzikore aq shumë saqë kalon më shumë se 3 javë për të përfunduar një violin.