Shkrepjet më spektakolare të ditës

Shpesh herë fotografët ndodhen në vendin dhe kohën e duhur për të përcjellë fenomene, ngjarje apo zhvillime nga më të ndryshmet. Më poshtë ne kemi grumbulluar fotografitë më të mira të ditës sipas ”The Guardian” ku padyshim ngjarje të vogla janë shndërruar në globale.