Shikoni sesi janë shkatërruar shtëpitë në Valias të Kamzës

Pas reshjeve të dendura të shiut situatë emergjente është krijuar edhe në Valias të Kamzës. Shtëpitë janë përmbytur dhe të gjitha orienditë shtëpiake notojnë në ujë të shkatërrua plotësisht.