Shikoni se si janë përmbytur shtëpitë tek Ura Mifolit

Dalja nga shtrati e lumit të Vjosës ka përmbytur zonën tek Ura e Milofit. Uji ka depërtuar brenda shtëpive dhe arrin lartësinë 1.5 metra. Ushtria po punon për largimin e ujit nga banesat
Fotografi të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
Imazhe të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
"Na ishte njëherë Londra"
08/10/2019 - 08:34