Shën Valentini, lumenj dritash në Bruksel

Këtë Shën Valentin, Brukseli është gati për t’u veshur me drita romantike dhe elegante, që do të bëjë të shkrijnë edhe zemrat më të ngurta. Nga 14 deri në 17 shkurt, kryeqyteti belg do presë edicionin e katërt të “Bright Brussels”, Festivali i dritave, i cili shkëlqen çdo cep të qytetit.