Shën Valentin tek Liqeni, vazhdon tradita në Tiranë

Të gjithë të dashuruarit festuan sot “Shën Valentinin”. Edhe këtë vit, destinacioni i preferuar i banorëve të Tiranës ishte Liqeni Artifical ku shkuan për të shijuar një ditë me diell me ajër të pastër dhe të mbushur me dashuri. LSA solli disa fotografi të cifteve në Parkun e Liqenit duke dhuruar puthje e dhurata nën atmosferën e bukur të dashurisë.