Shembet pallati 6 katësh në Durrës me shpërthim të kontrolluar

Pallati 6 katësh u bë ndërtesa e parë e dëmtuar nga tërmeti i 26 nëntorit që u shemb me shpërthim të komanduar. Ndërtesa kishte pësuar dëmtime në strukturë dhe u vlerësua i pabanueshëm. Ndaj ekspertët vendosën që ta shembin sot (3 dhjetor) duke përdorur eksploziv Foto LSA
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17