SHBA, treni rrëzohet nga ura

Një tren Amtrak ka përfunduar jashtë shinave në shtetin amerikane të Uashingtonit. Shërbimet emergjente janë në vendin e ngjarjes. Treni u përplas në Dupont, Pierce County, teksa mbërrinte nga Tacoma. Një helikopter ajror është në rrugë për në vendin e ngjarjes. Zyra e Sherifit të Qarkut Pierce ka shkruar në Twitter se "lëndime dhe viktima" janë raportuar, duke deklaruar se numrat e saktë do të zbulohen së shpejti.

FOTOGALERI TJERA

Kryeministri ynë 'stil'

31/07/2018 - 11:21

Me shokë si këta....

30/07/2018 - 20:46

Veshja e muajit

30/07/2018 - 17:40

Plazhi i Qerretit

29/07/2018 - 21:04

Plazhet fantastike sekrete

28/07/2018 - 11:01