SHBA më e ftohtë se Marsi

Temperaturat e ngrira vazhdojnë në SHBA vazhdojnë të jenë mjaft të rrezikshme dhe në prag të një stuhie të quajtur 'cikloni bombë', nga ekspertë që thonë se pjesët e Shteteve të Bashkuara Verilindore do të kenë zona më të ftohta se sipërfaqja e Marsit. Këto temperatura të rrezikshme të ulëta pritet të zgjasin gjatë fundjavës. Rajoni do të fillojë të shkrihet në fillim të javës së ardhshme, me temperaturat që pritet të kthehen në më shumë sezonale.