SHBA jep 600 mijë dollarë pajisje për përballimin e Emergjencave

SHBA i dhuron pajisje në përgjigje ndaj katastrofave me vlerë 600 mijë dollarë për përballimin e Emergjencave. SHBA tha se mbështesin misionin për të shpëtuar jetë brenda dhe jashtë vendit Sot pasdite në Komandën Mbështetëse në Vaqarr u organizua ceremonia e dorëzimit të lotit të parë të ndihmës së Qendrës së Bashkëpunimit në Fushën e Mbrojtjes (ODC) pranë Ambasadës së SHBA-së.