Shapkat do të vazhdojnë të jenë tendencë e 2019

Vitet e fundit shapkat janë kthyer në tendenca të verës dhe shumë të pëlqyera, jo vetëm se janë të bukura, por edhe sepse janë të rehatshme. Shapkat e këtij viti janë disi ndryshe por shumë të thjeshta për t'u kombinuar.
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35
Të bësh art me kafe
30/11/2017 - 15:05