Shapkat do të vazhdojnë të jenë tendencë e 2019

Vitet e fundit shapkat janë kthyer në tendenca të verës dhe shumë të pëlqyera, jo vetëm se janë të bukura, por edhe sepse janë të rehatshme. Shapkat e këtij viti janë disi ndryshe por shumë të thjeshta për t'u kombinuar.
Zbulohen pankartat
27/01/2018 - 10:19
Foto fantastike nga Toka
25/01/2018 - 18:09