Shapkat do të vazhdojnë të jenë tendencë e 2019

Vitet e fundit shapkat janë kthyer në tendenca të verës dhe shumë të pëlqyera, jo vetëm se janë të bukura, por edhe sepse janë të rehatshme. Shapkat e këtij viti janë disi ndryshe por shumë të thjeshta për t'u kombinuar.
Shpallet fotografia e vitit
15/04/2018 - 09:14
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51