Shapkat do të vazhdojnë të jenë tendencë e 2019

Vitet e fundit shapkat janë kthyer në tendenca të verës dhe shumë të pëlqyera, jo vetëm se janë të bukura, por edhe sepse janë të rehatshme. Shapkat e këtij viti janë disi ndryshe por shumë të thjeshta për t'u kombinuar.
Kryeministria "në flakë"
11/05/2019 - 19:46
Tirana "fluturon" në finale
08/05/2019 - 19:25