Sfilata e yjeve për Elle...mes incidenteve seksi

Sfilata e bukurosheve të tapetit të kuq në Beverly Hills, Kaliforni, për të festuar 25 vjetorin e revistës 'Elle Women'. Të shumta ishin ato që parakaluan në tapetin e kuq: nga Lady Gaga e cila u shfaq si çift me Charlize Theron, të dyja të emëruara nga Women 2018 nga revista amerikane. E më pas Keira Knightley, Sarah Paulson, Mia Farrow dhe Laverne Cox, shumë premtuese, një personazh i njohur televiziv, e cila tërhoqi aparatët fotografikë nga vetja, me anë të një 'incidenti seksi', duke nxjerrë gjoksin jashtë dekoltesë së fustanit.