Sanremo 2020: Kur të ngec taka, të duken të brendshmet

Në skenën e Ariston të festivalit Sanremo 2020 mund të ndodhë gjithçka. Nga ngecja e takës tek zbulimi i gjoksit madje dhe i të brendshmeve. Kjo i ndodhi dhe me Sabrina Salernos. Por për gruan mosha 51 vjeçe është vetëm një numër. Vajza e spektaklit arriti të bëjë për vete të gjithë me grintën sportivitetin e saj dhe në situate të sikletshme.
Tirana sot më 28 mars 2020
28/03/2020 - 14:52
Tirana sot më 27 mars 2020
27/03/2020 - 14:27
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33