Sanremo 2020, Georgina në skenë dhe në resht të parë..

Georgina Rodriguez është dama e Amadeus në natën e tretë të festivalit të Sanremos ndërsa fansi më i madh i saj është Cristiano Ronaldo i ulur në resht të parë.
Tirana sot më 28 mars 2020
28/03/2020 - 14:52
Tirana sot më 27 mars 2020
27/03/2020 - 14:27
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33