Samiti i kryeministrave të Ballkanit në Durrës

Për herë të dytë Durrësi mikpriti sot paradite (27 gusht) kryeministrat e vendeve të Ballkanit Perëndimor së bashku me Komisionerin për Zgjerimin e BE-së, Johanes Hahn dhe Presidentin e Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim. Integrimi Ekonomik rajonal ishte në qendër të diskutimit ndërsa është folur dhe për uljen e tarifave të roaming, njohjen reciproke të kualifikimeve profesionale dhe axhendën e investimeve rajonale.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47