Rrobebanjot që shëmtojnë

Ka nga ato që në plazh gabojnë me kostumin e banjës dhe kush do bënte mirë të tregonte më pak Ja bukuroshet e ekranit që kanë gabuar në zgjedhjen e kostumit të banjës.
“Aksidente komike”
21/01/2018 - 14:04
Të jetosh brenda një tubi
19/01/2018 - 19:27