Rrobebanjot që shëmtojnë

Ka nga ato që në plazh gabojnë me kostumin e banjës dhe kush do bënte mirë të tregonte më pak Ja bukuroshet e ekranit që kanë gabuar në zgjedhjen e kostumit të banjës.
Zbulohen pankartat
27/01/2018 - 10:19
Foto fantastike nga Toka
25/01/2018 - 18:09