Rrëshqitje të gurëve të mëdhenj në aksin rrugor Elbasan-Tiranë

Aksi rrugor Elbasan-Tiranë është bllokuar prej orëve të para të mëngjesit të 9 dhjetorit për shkak të rënies masive të gurëve të mëdhenj, rreth 2 km pa arritur tek tuneli. Masivi shkëmbor ka rënë sipër fshatit Mamël rreth orës 03:00 të mëngjesit për shkak të reshjeve të shiut. Kjo rrëshqitje ka bllokuar kalimin e mjeteve në sensin Elbasan-Tiranë. Autoriteti Rrugor Shqiptar po ndërhyn bashkë me firmën e mirëmbajtjes dhe po punohet intensivisht për të hapur plotësisht kalimin.
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47