Rikthehet tensioni në Kuvend për Fatmir Xhafën dhe vëllanë e tij

Fjalimin e tij, e cila sipas Ruçit zgjati 10 minuta, kryetari i PD-së Lulzim Basha ia kushtoi ministrit të Brendshëm, Fatmir Xhafaj dhe vëllait të tij i dënuar nga Gjykata e Lartë në Itali me 7 vjet burg për trafik droge. Basha thotë se Fatmir Xhafaj ka përgjegjësi ligjore dhe politike dhe ka shkelur ligjin për të mbrojtur të vëllanë e tij Agron Xhafaj. Madje e akuzon Xhafën për falsifikim të dokumenteve zyrtare