Revolucioni i Range Rover, dizenjon modelin 6x6

Marka e njohur e fuoristradave, Range Rover pritet të sjellë një revolucion, përsa i përket makinave të së ardhmes ,me modelin e saj të ri. Modeli i ri quhet SLT (Superyacht Land Tender), emër ky i marrë nga krijuesi që merret me mjete lundruese, dhe është një version 6x6, pra me 6 goma aktive. Kjo makinë luksoze do të futet mes jahteve dhe do të shërbejë që pasanikët të udhëtojnë më rehat në vendin ku kanë “parkuar” jahtin.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47