Reshjet e borës në Arabinë Saudite ringjallin turizmin

Rajoni i veriut i Arabisë Saudite është një destinacion popullor turistik. Rajoni verior i Tabukut është prekur nga një valë polare që nga mëngjesi i së Premtes, me dëborë që mbulon pjesën më të madhe të zonave malore dhe malet e qeverisë Haql Jabal Al-Laëz, Al-Daher dhe Alqan. Rajoni i veriut është një destinacion popullor turistik, me vizitorë nga e gjithë Mbretëria që vizitojnë për të shijuar zonat e bukura të mbuluara në dëborë dhe për të shkëmbyer fotografi në mediat sociale. Forcat e policisë rrugore kanë qenë të pranishëm në këto rrugë përshkak të trafikur të rënduar, për të shmangur ndonjë aksident të mundushëm. / Marrë nga ArabNews