Raste mashtrimi nga blerjet ‘online’

Nëse gjeneratat e mëparshme, shpenzonin orë të tëra nga dyqani në dyqan me shpresën për të gjetur atë që u përshtatej, ditët e sotme, pazari bëhet ‘online’ dhe mallrat vijnë me lehtësi, kudo ku ndodhesh. Por, mund të ndodhë që të rastisësh në rrjete mashtrimi, të cilat, marrin paratë dhe sjellin mall, le të themi, ‘zhgënjyes’. Kjo fotogaleri, marrë nga postimet në rrjetet sociale, është dëshmia më e mirë e mashtrimeve online.