Rama dhe familjarët ndezin qirinj për të vrarët e "21 Janarit"

Kryeministri Edi Rama i shoqëruar nga familjarët e 4 viktimave të 21 janarit ka kryer homazhe pranë "Bulevardit Dëshmorët e Kombit", atje ku shtatë vite më parë mbetën të vrarë, Aleks Nika, Hekuran Deda, Ziver Veizi dhe Faik Myrto. Siç edhe ka ndodhur në çdo përvjetor, pranë vendit të vrasjeve u vendosën lule si dhe u ndezën qirinj./ FOTO: LSA