Qyteti në det të hapur!

Projekti "Floating City" shihet nga krijuesit e saj si një opsion i mundshëm për ata që zgjedhin të jetojnë jetën në det të hapur, krejtësisht jashtë rrjetit dhe si pjesë e një komuniteti të ngushtë me vlera dhe vizion të përbashkët për të ardhmen.
Skulptura të mahnitshme 3D
27/12/2017 - 15:26
Aksident në autostradë
27/12/2017 - 13:08