Qyteti në det të hapur!

Projekti "Floating City" shihet nga krijuesit e saj si një opsion i mundshëm për ata që zgjedhin të jetojnë jetën në det të hapur, krejtësisht jashtë rrjetit dhe si pjesë e një komuniteti të ngushtë me vlera dhe vizion të përbashkët për të ardhmen.
“Aksidente komike”
21/01/2018 - 14:04
Të jetosh brenda një tubi
19/01/2018 - 19:27