Qyteti në det të hapur!

Projekti "Floating City" shihet nga krijuesit e saj si një opsion i mundshëm për ata që zgjedhin të jetojnë jetën në det të hapur, krejtësisht jashtë rrjetit dhe si pjesë e një komuniteti të ngushtë me vlera dhe vizion të përbashkët për të ardhmen.
Zbardhet Librazhdi
27/02/2018 - 18:45
Tirana më e bukur se kurrë
27/02/2018 - 17:12