Qyteti në det të hapur!

Projekti "Floating City" shihet nga krijuesit e saj si një opsion i mundshëm për ata që zgjedhin të jetojnë jetën në det të hapur, krejtësisht jashtë rrjetit dhe si pjesë e një komuniteti të ngushtë me vlera dhe vizion të përbashkët për të ardhmen.
Fotografitë e vitit
15/12/2018 - 15:54
Revolta permes pankartave
13/12/2018 - 13:25