"Qyteti i të vdekurve" hapet në vjeshtë

"Qyteti nëntokësor i të vdekurve" në Jeruzalem është gati të hap portat e tij! Një nga veprat më mbresëlënëse të shekullit XX është afër përfundimit dhe hapet në vjeshtë.
Pranvera në fustane
22/03/2019 - 09:29
Banesa të paimagjinueshme
13/03/2019 - 14:01