Qytetet e leverdisshme për t'u vizituar në vjeshtë

Pas pushimeve verore dhe në pritje të pushimeve dimërore, ka nga ata që planifikojnë pushimet e vjeshtës. Ndaj, është mirë që të mendohet pak për pushimet. Për të ndihmuar të dashuruarit pas udhëtimeve, ja disa qytete interesante, të bukura dhe mbi të gjitha me leverdi për këtë periudhë.

FOTOGALERI TJERA

Kryeministri ynë 'stil'

31/07/2018 - 11:21

Me shokë si këta....

30/07/2018 - 20:46

Veshja e muajit

30/07/2018 - 17:40

Plazhi i Qerretit

29/07/2018 - 21:04

Plazhet fantastike sekrete

28/07/2018 - 11:01