Protestuesit plagosen gjatë përplasjes me policinë

Ndërkohë që protesta vazhdon, deri tani raportohet se janë plagosur 6 persona, 4 qytetarë dhe 2 efektivë policie.
Zbardhet Librazhdi
27/02/2018 - 18:45
Tirana më e bukur se kurrë
27/02/2018 - 17:12