Protestuesit plagosen gjatë përplasjes me policinë

Ndërkohë që protesta vazhdon, deri tani raportohet se janë plagosur 6 persona, 4 qytetarë dhe 2 efektivë policie.
Shpallet fotografia e vitit
15/04/2018 - 09:14
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08