Qirinj në shenjë simboli për prishjen e Teatrit Kombëtar

Tani është fakti i kryer që Teatri Kombëtar është shembur, ndërsa qytetarë të shumtë vazhdojnë të qëndrojnë në shesh. Mbrëmjen e sotme, në shenjë simboli ata kanë ndezur qirinj dhe kanë vendosur një flamur kuq e zi. Foto të marra nga LSA