Qiell që të bën të ëndërrosh

Stina e verës nuk kuptohet dot pa detin. Ndërsa deti, nuk kuptohet dot pa perëndimet e mrekullueshme të diellit. Ja disa foto nga perëndimi i diellit mbi det, të cilat ju shkëpusin nga përditshmëria dhe ju bëjnë të ëndërroni
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47