Qentë para dhe pas adoptimit

Shumë mace dhe qenë janë në prag të vdekjes çdo ditë për shkak të mizorisë ose pakujdesisë së njerëzve. Sidoqoftë, ka edhe kafshë të lumtura që kanë arritur të gjejnë lumturinë në familjet e dashura. Këto janë qentë para dhe pas adoptimit...