Qëndisma apo vepra arti?

Dikur një vajzë që do martohej, duhet të dinte të qepte, arnonte, të punonte me shtiza dhe mbi të gjitha të qëndiste. Duket se kjo e fundit jo vetëm nuk ka ikur kurrë nga moda, por është kthyer në një art të mrekullueshëm. Mjafton të shohësh fotot për ta kuptuar
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47