Puthje dhe përqafime për mamin

Ky është momenti i adhurueshëm kur një orangutang i vogël i dhuron nënës së saj puthje e përqafime. Foshnja Indah është vetëm 8 muajshe dhe ka një lidhje të veçantë me nënën e saj Samboja. Gjesti i ëmbël i dashurisë midis nënës dhe së bijës është kapur nga fotografi Remco Walravens në Parkun Primate të Apenheul në Holandë.