Pulat dhe gjelat më të bukur në botë

Ky fotograf profesionist është i fiksuar pas shpendëve. Ai na sjell këtë set fotografik me pulat dhe gjelat më të bukur në botë. Mund t'ju tingëllojë e cuditshme pasi jemi mësuar me pamjen e gjelave dhe pulave, por këta këtu në këtë fotogaleri janë me të vërtetë të vecantë.