PS mes kongresit dhe mitingut

Ashtu siç ishte paralajmëruar, ditën e sotme (23 mars) PS mbajti kongresin. Figura historike Fatos Nano nuk u duk gjëkundi, por nga ana tjetër , pak metra më tutje, në sheshin Nënë Tereza u mbajt edhe mitingu për fushatën e zgjedhjeve vendore, në favor të kandidatit (jo të papritur) Erion Veliaj