Protestuesit shkulin kangjellat

Ndërsa Basha mbante fjalimin, përplasje janë shënuar mes policisë dhe protestuesve. Këta të fundit kanë nisur shkuljen e kangjellave. Policia e gjendur përballë kësaj situate ka hedhur për të dytën herë gazlotsjellës duke bërë shpërndarjen e tyre./ FOTO LSA